Openhouse Premium

Díjaink

Aktualitásaink

Aktualitásaink

2015-10-26
„Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés.” Douglas Pagels

Hogyan tedd szebbé a hétfőt? Például úgy, ahogy október 26-án az Openhouse csapata tette. Hamupipőke, a gonosznak egyáltalán nem nevezhető mostohák és királyfik útnak indultak a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház Gyermek Osztályára, hogy mosolyt csaljanak a betegek és az aggódó szülők arcára.

Részletek
2015-10-19
Októberben sem spóroltunk a kinevezésekkel

2015. október 19-én egy esős, hétfői napon tartottuk a vezető értékesítők és supervisorok országos kinevezési ünnepségét a győri központunkban. Az ország minden területéről érkeztek az értékesítők, akik izgatottan várták a kinevezéseket. Rendhagyó módon ez alkalommal interjút is készítettünk.

Részletek
2015-07-01
10 éves az Openhouse – lássuk mi volt és mi vár rátok!

A 2015 II. félévét egy fergeteges szülinapi bulival indítottuk július 31-én a dunakiliti Diamant Hotelben. Értékeltük az első félévet cégcsoport és marketing szempontból. Volt itt torta, szülinapi képeslap, kinevezés, előadás és még vízre is szálltunk!

Részletek
2015-06-05
Elit képzés

„A vevő a jövőre, az értékesítő a jelenre gondol.” Június 05-én egy egész napos oktatáson vehettek részt az Elit klub tagjai, melyet a ClientFirst ügyfélkapcsolati vezetője, Takács Antal prezentált az Openhouse értékesítői számára Győrben.

Részletek
2015-05-31
Sikeres felelősségvállalás az Openhouse-nál

Az Openhouse Országos Ingatlan Hálózat idén úgy döntött, hogy nem csupán CSR (Corporate Social Responsibility) jelleggel vállal társadalmi felelősséget, hanem olyan módon segít nonprofit szervezeteknek, hogy annak társadalmi haszna is legyen. A nyugaton már elterjedt CSV (Creating Shared Value) fogalom mögött ezúttal számok is vannak.

Részletek
2015-04-24
Kinevezési ünnepség

2015. április 24-én egy napsütéses pénteken tartottuk a legjobb értékesítők kinevezési ünnepségét a győri Oktatási Központban. Az ország minden területéről érkeztek az értékesítők, akik izgatottan várták, vajon melyik elismerést fogják átvenni – sőt, néhányan nem is sejtették, hogy oklevéllel térhetnek haza.

Részletek
2015-03-24
HR oktatási nap az Openhouse központjában

2015.03.24-én került sor a győri, központi irodában megrendezett HR Központi Oktatási Napra. Az előadók a HR és a Franchise területéről kerültek ki, a közönség soraiban pedig Franchise tagok és irodavezetők foglaltak helyet.

Részletek
2013-08-14
50 ingatlaniroda * 625 értékesítő

26500 aktív ingatlan értékesítési megbízás * országos lefedettség Megduplázott ingatlanportfólió Növekedés és a piaci pozíció megerősítése a cél „A cdc ingatlan irodái Budapesten a dinamikus hálózatfejlesztésnek köszönhetően mindenki számára elérhetőek és régi törekvésünk volt, hogy a házat, lakást, telket, albérletet kereső és értékesíteni kívánó ügyfeleink részére az ország nagyobb városaiban is elérhetőek legyünk.” – nyilatkozta Radics Edit, a CDCI vezetője. „„Az Openhouse CDC stratégiai együttműködése révén a két cég országos lefedettsége megvalósul. Ezáltal az ügyfelek, -mind az ingatlan eladók és vásárlók számára magasabb szintű kiszolgálást tud biztosítani.” Az Openhouse, amelyet évek óta stabil harmadikként tartanak nyilván az ingatlanpiaci szereplők, és a CDC Ingatlanhálózat, amely minden Budapestre irányuló ingatlankereséskor megjelenik a találati listában portfóliónövekedését úgy valósítja meg rövidtávon, hogy megjeleníti saját kínálatát partnere weboldalán, ingatlanadatbázisában is. A hirtelen növekedés a felhasználók javát is szolgálja, hiszen keresztértékesítés keretében az Openhouse ügyfelei jóval bővebb fővárosi kínálatból válogathatnak, míg a CDCI-t felkereső budapestiek könnyebben találnak maguknak vidéki ingatlant is. A cégek a hitelezés területén szintén felhasználják egymás kapcsolati tőkéjét és az ügyfeleik érdekében a pénzintézeteknél kialkudott kedvezményes konstrukcióikat. Ily módon az együttműködés mindkét hálózatnak és mindkét hálózat vevőkörének előnyére válik – akik júliustól már 26500 ingatlant böngészhetnek a www.oh.hu és www.cdci.hu honlapokon.

Részletek