Nyitó oldal

Fektess be
egy dinamikus üzletágba!
Új befektetést
tervezel?

Üzletági szakértőink állnak rendelkezésre.

Írj nekünk!

Az Openhouse franchise

Nemzetközi sztenderdek szerint épített márkánk az elmúlt évek során nem csak a dunántúli régióban, hanem országosan is az egyik meghatározó ingatlanközvetítő hálózatává nőtte ki magát az ingatlanközvetítői piacon. Hisszük, hogy az otthon értéket képvisel, az ingatlant üzletként kezeljük, a partnerség a siker része, a változás mindig fejlődéssel jár, a közösség pedig erőt ad.

Mit kapsz az Openhouse Franchise tagjaként?

  • mind a nyitásban, mind a napi operációban támogatunk
  • innovatív megoldásokat alkalmazunk
  • kiemelkedő jövedelemszerzési lehetőséget biztosítunk
  • márkánkat tudatosan, a vásárlói elégedettségre építjük
  • országos hálózattal rendelkezünk
  • vállalati kultúránkat a munkatársainkkal együtt építjük

15+

Év tapasztalat

30

Iroda

200+

Munkatárs

60000+

Elégedett ügyfél

Szakértelmünk

Értékesítés

Értékesítési technológiák, az ügyfélkezelés és a marketing gyakorlatában élen járunk.

Oktatás

Mind az értékesítőket, mind a franchise-partnereket folyamatosan, személyesen mentoráljuk és képezzük.

Szolgáltatások

Célunk komplex, az ingatlanközvetítés teljes folyamatát támogató szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára.

Franchise modulok

MODUL
01

Ingatlanmarketing és kommunikáció

Partnereinkkel professzionális, országos és regionális marketing kampányokat futtatunk értékesítés ösztönzési és márkaépítési célokkal. Ingatlanhirdetési támogató rendszerünk hatékonyan segíti elő a megfelelő hirdetéstechnika elsajátítását.

MODUL
02

Értékesítés

Közös értékesítési platformunk hatékonyan ki tudja elégíteni mind a keresői, mind az eladói igényeket. Irodáink együttműködnek a tippadásban és keresztértékesítésben, melyhez jól működő, igazságos anyagi érdekeltséget alakítottunk ki.

MODUL
03

Innovatív megoldások

Saját fejlesztésű, az üzletmenethez rugalmasan illeszkedő informatikai rendszer, virtuális prezentációs technika, digitális oktatás és egyedi online megoldások teszik márkánkat vonzóvá munkatársaink és ügyfeleink számára.

MODUL
04

Standard folyamatok

Az üzleti minőségbiztosítás célja: egységes folyamatok, standard ügyfélkiszolgálási protokoll, magas ügyfélélmény, valamint egységes OH márkaarculat megteremtése és fenntartása országosan, hálózati szinten.

MODUL
05

Tudásmenedzsment

Célunk, hogy valóban kiemelkedő szakmai háttér álljon partnereink rendelkezésére, megteremtve ezzel az egységes és profi ügyfélkiszolgálást és a stabil üzleti alapokat. Innovációs modulunk megjelenik a tudásfejlesztésben is, mert hatékonyan ötvözzük a tantermi, a digitális és gyakorlati képzéseket valamint a coachingot.

MODUL
06

Kapcsolódó üzletágak támogatása

Bankfüggetlen hitel-, lakástakarék-pénztár -és biztosítás közvetítés. Kiemelkedő banki jutalékok, rendszeres képzések. Energetikai tanúsítási, jogi tanácsadási és értékbecslési szolgáltatás.

Felmerülő kérdések

600.000 Ft + Áfa a belépési díj, mely a hazai üzleti környezetben alacsonynak számít.

Az Openhouse-nál modern digitális és online eszközökkel segítjük partnereinket a toborzás teljes folyamatában.

Az integrációs programunkkal és a folyamatos képzésekkel 3 – 6 hónap alatt teljes mértékben felkészítjük partnereinket a piacon való sikeres helytállásra. Ezért szaktudás nem szükséges.

Rólunk mondták

Sokan úgy vélik, az “ingatlanos” nem szakma… pedig egy ingatlanos szakembernek rendkívül széles körű és sokrétű tudásra van szüksége, illetve tevékenységének nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnie mind etikai, mind jogi vagy akár adatvédelmi szempontból.
Az ember alapvetően szeret tartozni valahova, ez sokszor megmutatkozik az üzleti világban is, mi pedig úgy véljük az ingatlan piacon kifejezetten kifizetődő egy franchise hálózathoz tartozni. Egyrészt éppen a fent említett szigorú szabályozási háttér miatt, illetve a szükséges szakmai támogatás miatt, hisz egy kis vállalkozás keretein belül ezeknek igen nehéz lenne megfelelni és mindig napra késznek lenni.
Ha pedig már franchise hálózat, akkor csakis az a hálózat, ahol az ember a fontos, az ügyfél, a szabályoknak megfelelő korrekt és etikus együttműködés, és természetesen az innovációk. Az a hálózat, ahol a hangsúlyt arra helyezik, hogy a kiszolgálásban maximálisan az ügyfélközpontúságot és az ügyfélélményt képviseljék. Számunkra ez a hálózat egyértelműen az Openhouse!

Birinyi Judit, Kézér Anett

Openhouse Eger Ingatlaniroda

Az Openhouse Franchise hálózat értékesítőjeként jött a motivációm egy saját iroda nyitásához. Nagyvonalakban sejtettem mit kaphatok a hálózattól. Azonban nemcsak egy ismert márkanevet, hanem kidolgozott üzleti modellt, tapasztalatot, tudását,valamint az Openhouse hírnevét is megtapasztalhattam a munkám során. Ez valódi garanciát jelent számomra,társam, és kollégáim számára. Az üzlet elindításához szükséges minden segítséget megkaptunk. Az integráció hónapjai alatt, a központ szakértői segítségével sikerült megtalálni a helyünket a csapatban.
Egy saját üzlet indításánál, meghatározó szempont a helyszín kiválasztása, ebben is segítséget kaptunk, így nyílhatott meg az iroda egy csodálatos helyen: Balatonfüred reformkori belvárosában. A hálózat által kiírt “Irodanyitási pályázat” nyerteseiként, boldogan vettük át az egymillió forint értékű díjat. Az iroda vezetőjeként remélem, hogy eredményeink bizonyítják majd, hogy egy felkészült csapat erősíti az Openhouse Hálózat egységét.

Rajczi Erika

Openhouse Balatonfüred Ingatlaniroda

OPENHOUSE
Azt, hogy mit jelent számomra az OPENHOUSE ingatlan és pénzügyi közvető hálózat, nem tudom egy oldalról megközelíteni.
Ha az időt nézem, akkor több mint egy évtizedet. Ezt az időt a legtöbb házasság nem éli meg…
Ha az embereket, akkor rengeteg emberi kapcsolatot. Partneri, kollegiális, baráti és ügyfelekkel való kapcsolatot.
Jelenti még a munkát a napi megélhetésért és a család jólétéért. A napi küzdelmeket, mérgelődést a kudarc esetén és a siker örömeit.
Egy csapat részeként végezni a munkát, meghatározott vonalakat követve, de mégis személyre szabottan a saját eszközeinkkel végrehajtva azt.
Ennek a vállalkozásnak a benne lévő emberek adják az értékét. Vannak kollégáim, akik az elejétől velem tartanak ezen az úton, bíznak bennem és én is számíthatok rájuk. Ők a kollégáim- barátaim –a családom.
Openhouse: múlt- jelen- jövő.

Hoffmann Péter

Openhouse Zalaegerszeg 2009-, Openhouse Nagykanizsa 2019-

Új befektetést tervezel?

Hívd most franchise szakértőnket!

Írj nekünk!

akvizicio@oh.hu

Franchise Szakértőnk

Kulcsár SándorHálózati Vezető

+36 70 669 5344

Nagy PéterIngatlan Hálózat országos értékesítési vezető

+36 30 757 2991