Balatonfüredi iroda nyitása

Balatonfüredi iroda nyitása

Rajczi Erika franchise tulajdonos ingatlanértékesítőként találkozott az Openhouse rendszerével és az egész szakmával előző év végén. Ő és férje több mint 20 éves cégvezetői és saját vállalkozási tapasztalattal rendelkeznek, így nagyon rövid idő alatt úgy gondolták, hogy a tudását/tudásukat vezetői szinten kamatoztatják és döntést hoztak saját iroda nyitásában. Ebben először a hálózat életében 1 millió forintos bútor és eszköz hozzájárulást adtunk. A pozitív hozzáállásuknak és sok-sok munkának köszönhetően 2019. július 9-én megnyitottuk a balatonfüredi irodánkat.

Balatonfüredi partnerünk mondta

Az Openhouse Franchise hálózat értékesítőjeként jött a motivációm egy saját iroda nyitásához. Nagyvonalakban sejtettem mit kaphatok a hálózattól. Azonban nemcsak egy ismert márkanevet, hanem kidolgozott üzleti modellt, tapasztalatot, tudását,valamint az Openhouse hírnevét is megtapasztalhattam a munkám során. Ez valódi garanciát jelent számomra,társam, és kollégáim számára. Az üzlet elindításához szükséges minden segítséget megkaptunk. Az integráció hónapjai alatt, a központ szakértői segítségével sikerült megtalálni a helyünket a csapatban.
Egy saját üzlet indításánál, meghatározó szempont a helyszín kiválasztása, ebben is segítséget kaptunk, így nyílhatott meg az iroda egy csodálatos helyen: Balatonfüred reformkori belvárosában. A hálózat által kiírt “Irodanyitási pályázat” nyerteseiként, boldogan vettük át az egymillió forint értékű díjat. Az iroda vezetőjeként remélem, hogy eredményeink bizonyítják majd, hogy egy felkészült csapat erősíti az Openhouse Hálózat egységét.

Rajczi Erika

Openhouse Balatonfüred Ingatlaniroda