Nagykanizsai iroda nyitása

Nagykanizsai iroda nyitása

A nagykanizsai iroda nyitása egy igazi siker történet és jól mutatja, hogy ingatlaniroda alapítása a múltban is és a jelenben is hosszútávon biztos üzleti vállalkozás. A zalaegerszegi partnerünk – akik ebben az évben 10 évesek – egy kiemelkedő képességű és hozzáállású értékesítő hosszútávú elköteleződését gondolták oly módon biztosítani, hogy Nagykanizsán nyitottak újabb irodát és a helyi vezetői teendőkkel, tulajdonosi részesedéssel bevonták őt. A piacot előzetesen felmérték és elkezdtek dolgozni mielőtt fizikailag megnyitották 2019. február 14-én.

Nagykanizsai partnerünk mondta

OPENHOUSE
Azt, hogy mit jelent számomra az OPENHOUSE ingatlan és pénzügyi közvető hálózat, nem tudom egy oldalról megközelíteni.
Ha az időt nézem, akkor több mint egy évtizedet. Ezt az időt a legtöbb házasság nem éli meg…
Ha az embereket, akkor rengeteg emberi kapcsolatot. Partneri, kollegiális, baráti és ügyfelekkel való kapcsolatot.
Jelenti még a munkát a napi megélhetésért és a család jólétéért. A napi küzdelmeket, mérgelődést a kudarc esetén és a siker örömeit.
Egy csapat részeként végezni a munkát, meghatározott vonalakat követve, de mégis személyre szabottan a saját eszközeinkkel végrehajtva azt.
Ennek a vállalkozásnak a benne lévő emberek adják az értékét. Vannak kollégáim, akik az elejétől velem tartanak ezen az úton, bíznak bennem és én is számíthatok rájuk. Ők a kollégáim- barátaim –a családom.
Openhouse: múlt- jelen- jövő.

Hoffmann Péter

Openhouse Zalaegerszeg 2009-, Openhouse Nagykanizsa 2019-