Rólunk mondták – Eger

Sokan úgy vélik, az “ingatlanos” nem szakma… pedig egy ingatlanos szakembernek rendkívül széles körű és sokrétű tudásra van szüksége, illetve tevékenységének nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelnie mind etikai, mind jogi vagy akár adatvédelmi szempontból.
Az ember alapvetően szeret tartozni valahova, ez sokszor megmutatkozik az üzleti világban is, mi pedig úgy véljük az ingatlan piacon kifejezetten kifizetődő egy franchise hálózathoz tartozni. Egyrészt éppen a fent említett szigorú szabályozási háttér miatt, illetve a szükséges szakmai támogatás miatt, hisz egy kis vállalkozás keretein belül ezeknek igen nehéz lenne megfelelni és mindig napra késznek lenni.
Ha pedig már franchise hálózat, akkor csakis az a hálózat, ahol az ember a fontos, az ügyfél, a szabályoknak megfelelő korrekt és etikus együttműködés, és természetesen az innovációk. Az a hálózat, ahol a hangsúlyt arra helyezik, hogy a kiszolgálásban maximálisan az ügyfélközpontúságot és az ügyfélélményt képviseljék. Számunkra ez a hálózat egyértelműen az Openhouse!

Birinyi Judit, Kézér Anett

Openhouse Eger Ingatlaniroda