Esettanulmány — Kecskemét

Vissza az ingatlanpiacra
– Újrakezdés Franchise rendszerben
„Egy megbízható franchise rendszer, mint az Openhouse, elengedhetetlen a sikerhez.”
– Hegedűs Iván

A Kecskeméti Openhouse ingatlaniroda tulajdonosai, Hegedűs Iván, felesége Renáta, és Zentai Viktor. Viktor befektetőként és beruházóként már érintőlegesen foglalkozott ingatlanokkal, 20 éve foglalkozik gépjármű értékesítéssel, és szintén 20 éve rendelkezik ingatlanközvetítői végzettséggel is.

Iván és Renáta úgy vélik, hogy az Openhouse rendszerében barátságos és családias légkörben tudnak dolgozni. Ez számukra alapvető fontosságú.

Hogyan valósította meg Iván és Renáta az álmukat?

1. – Az ingatlanközvetítéstől az energetikai ágazatig

„Korábban foglalkoztunk ingatlanközvetítéssel, ám egy ponton úgy döntöttünk, hogy bezárjuk a saját ingatlanirodánkat, és abbahagyjuk ezt a tevékenységet. Hat évvel ezelőtt váltottunk, és energetikai területre léptünk: napelemekkel, klímákkal, hőszivattyúkkal kezdtünk foglalkozni. Ennek ellenére úgy éreztük, hogy valami hiányzik – az ingatlanközvetítés iránti szenvedélyünk még mindig élénk volt.”

2. – Újra az ingatlanközvetítés világa
3. – Miért az Openhouse?

Iván korábban több franchise hálózattal is felvette a kapcsolatot, de egyik sem nyújtotta azt a támogatást és megbízhatóságot, amit keresett.

4. – Az iroda megnyitása
5. – A jövő tervezése

Az iroda 2024 szeptember végén nyílt meg, és Ivánék már most gondolkoznak a jövőn. Terveik között szerepel, hogy a közeljövőben Kiskunfélegyházán is nyitnak egy kisebb Openhouse irodát.

Mi a siker titka?
Segíthetünk irodát nyitni?
Töltsd ki jelentkezési lapunkat, vagy kérd mentoraink visszahívását!
Kulcsár Sándor – Cégvezető

Bemutatom a társaságunk által kínált befektetési lehetőséget, amely gyors és biztos megtérülést hozhat számodra!

Személyes konzultáción, részletesen vezetlek végig a sikeres irodanyitáshoz kapcsolódó vállalkozás felépítési folyamatain, a partneri együttműködés kölcsönös előnyein. Az ingatlanirodád hivatalos megnyitóeseményét követően sem válnak el útjaink – gyakorlati tapasztalataim (best practice) megosztásával, rendszeres szakmai támogatásommal, együttműködésben dolgozunk azon, hogy befektetésed a leghamarabb megtérüljön!