Esettanulmány — Debrecen

3 hét alatt megvalósítottuk azt, amiben hittünk.
„Nem vagyunk különlegesek, nincsenek különleges adottságaink, egyszerűen csak el tudjuk hinni azt, hogy ma csinálunk valami jót!” – Sánta László

Esettanulmány eredményei

Közel 200 ingatlan a portfólióban

7-10 fős csapat

Év tapasztalat

„Az Openhouse Franchise Központ hatékony együttműködésével és támogatásával, tartalék nélkül indítottuk el az első irodánkat. A célunk az volt, hogy az első hónap végén legyen legalább annyi bevételünk, mint amennyi kiadásunk.” – Szilágyi Rita és Sánta László

Hogyan valósította meg 3 hét alatt Rita és László az álmukat?

1. – A kezdetek

„2008 és 2014 között hitelközvetítéssel és biztosítás értékesítéssel foglalkoztunk. 2014 májusában Budapesten találkoztunk az Openhouse vezetőivel. Már először szimpatikus volt számunkra, hogy a cég 100%-ban magyar tulajdonú. Hiszünk a személyes kapcsolatokban, tudtuk azt, hogy ha nem lesz bennünk aggodalom az első találkozó után, akkor meg fogjuk hozni a megfelelő döntést. Így is történt, kezet fogtunk, és gőzerővel belevágtunk a munkába!”

2. – Három eseménydús hét
3. – Toborzás 3 hét alatt!

László és Rita üzletkötőként dolgoztak amióta ismerik egymást. László az évek során kialakult kapcsolati hálót használta fel nagy hatékonysággal munkatársak toborzására.

4. – Az iroda megnyitása
5. – Coffee Corner by Openhouse – Lépjünk szintet!
Mi a legjobb dolog abban, hogy Rita és László megnyitotta a Coffee Corner by Openhouse irodát?
„Egy olyan helyet teremtettünk ami megmutatja, hogy az ingatlan eladás és vásárlás, egy nyugodt barátságos környezetben, élmény is lehet nem csak nehézség. A szakértelem mellett olyan ügyfélélményt adunk a városban ami egyedi, különleges és maradandó.”
Mi a siker titka?


„Nem elég az erő. A hit az, ami tovább tud lendíteni Bennünket. Szerintünk a siker titka abban rejlik, hogy az embernek minden reggel úgy kell felkelnie, hogy nulláról indul, és a nap végére valami csodálatosat akar alkotni.”

Segíthetünk irodát nyitni?
Töltsd ki jelentkezési lapunkat, vagy kérd mentoraink visszahívását!
Kulcsár Sándor

Bemutatom a társaságunk által kínált befektetési lehetőséget, amely gyors és biztos megtérülést hozhat számodra!

Személyes konzultáción, részletesen vezetlek végig a sikeres irodanyitáshoz kapcsolódó vállalkozás felépítési folyamatain, a partneri együttműködés kölcsönös előnyein. Az ingatlanirodád hivatalos megnyitóeseményét követően sem válnak el útjaink – gyakorlati tapasztalataim (best practice) megosztásával, rendszeres szakmai támogatásommal, együttműködésben dolgozunk azon, hogy befektetésed a leghamarabb megtérüljön!