Esettanulmány — Fertőd

„Nem akartam kimaradni az ingatlan bizniszből!”
„Amikor felvettem a kapcsolatot az Openhouse-al, csak egyetlen dologtól tartottam: Nem akartam, hogy kihagyjanak!” – Juronits Norbert

Miért döntött úgy Norbert, hogy Openhouse ingatlanirodát nyit?

Norbert egy több lábon álló vállalkozás vezetője, több franchise hálózatban is partnerként vállal szerepet. Az ingatlanpiacon korábban még nem dolgozott, azonban ingatlanirodára mindig is vágyott. Úgy gondolja, bármi is történjen, az ingatlanpiac működik, egy jó befektetés lehet.

„Az ingatlanszakma egy win-win szituáció. Ha minden megfelelően működik, akkor mindenki jól jár. A vevő, az eladó, az ingatlanértékesítő kollégám és Én is!” – Juronits Norbert

Hogyan építette fel Norbert a fertődi Openhouse ingatlanirodát?

1. – A tervezés

„Korábban egy kisebb ingatlanfejlesztő vállalkozás indításában is gondolkodtam. A társasházak építésének ötletét elvetettem, amikor felvettem a kapcsolatot az Openhouse vezetőivel. 2023 júniusában Budapesten találkoztunk először személyesen. Ekkor beszéltünk konkrétumokról, már az első beszélgetések során kialakult az üzleti kémia és a kölcsönös szimpátia. Vállalkozói létem során mindig a lassú de biztos növekedést tartom szem előtt, egyik lábat a másik után téve. Léptem egyet és úgy döntöttem, hogy belevágok!”

2. – Felépítés
3. – Indulás

2024 januárjában készen állt a fertődi Openhouse ingatlaniroda az ügyfelek fogadására:

Mi a siker titka?


„Ha van egy jó ötleted akkor azt meg kell tudni valósítani, nem szabad feladni. Ha az ötleted nem működik, akkor azt is be kell tudnod látni. Az Openhouse-nál meg tudom valósítani az ötleteimet, jól érzem magamat itt és látom a jövőt. Fontosnak tartom, hogy mint vezető mindig olyan új ötleteket hozzak, melyekkel a csapatom is tud azonosulni. És persze ami a legfontosabb: csinálni, csinálni, csinálni…”

Segíthetünk irodát nyitni?
Töltsd ki jelentkezési lapunkat, vagy kérd mentoraink visszahívását!
Kulcsár Sándor – Cégvezető

Bemutatom a társaságunk által kínált befektetési lehetőséget, amely gyors és biztos megtérülést hozhat számodra!

Személyes konzultáción, részletesen vezetlek végig a sikeres irodanyitáshoz kapcsolódó vállalkozás felépítési folyamatain, a partneri együttműködés kölcsönös előnyein. Az ingatlanirodád hivatalos megnyitóeseményét követően sem válnak el útjaink – gyakorlati tapasztalataim (best practice) megosztásával, rendszeres szakmai támogatásommal, együttműködésben dolgozunk azon, hogy befektetésed a leghamarabb megtérüljön!