Esettanulmány

Megtérülés 1,5 év alatt
“Nem ismertem az ingatlanos szakmát,
Nem volt második dobásom …
köszönöm, hogy minden segítséget megkaptam”
– Tóth Zoltán

Esettanulmány eredményei

Több mint 200 ingatlan a portfólióban

8-10 fős csapat

Év tapasztalat

Az volt a célom, hogy egy olyan befektetést találjak, ami képes havonta több millió Ft-ot termelni.

Hogyan érte el Zoltán az eredményt?

1. – A tervezés

“Az első ötletem vendégházak nyitása volt, de ez kezdetben túlságosan költséges befektetés lett volna. Miután találkoztam személyesen az Openhouse alapítóival, a kezdeti félelmeim azonnal szertefoszlottak. Korrekten, őszintén tudtunk beszélni az üzleti modellről, a találkozó után már tudtam, hogy megtaláltam az ideális befektetést! Nem volt más hátra, mint előre, elkezdtem felépíteni a saját ingatlanirodámat az Openhouse támogatásával.”

2. – Felépítés

Zoltán kezdetben egy volt kollégájával indította a vállalkozását, tehát egy teljesen új csapatot kellett felépíteniük. Korábban ingatlanközvetítői munkakörben nem dolgozott. Bár vezetői tapasztalata már volt, részt vett az Openhouse vezetői akadémiáján és több ingatlanirodát is meglátogatott tapasztalatszerzés végett. 2015 végére, mikor már a saját Openhouse irodája nyitásra készen állt, a sikeres toborzási kampányok révén egy 6 fős csapattal várták a piros szalag átvágását!

3. – Indulás!

“2016 elején az új év új reményeket tartogatott a frissen megalakult csapatnak. Januárban hivatalosan is megnyitottuk az új irodánkat. Nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen az iroda forgalmas helyen, egyszerre 10 munkaasztallal kezdte meg a működését. A célom az volt, hogy másfél éven belül egy nyereséges ingatlanirodát tudjak működtetni Miskolcon, ehhez képest jóval hamarabb értünk el profitot mint vártam. Jelenleg több mint 200 ingatlanból áll a portfóliónk és gondolkodok további irodák nyitásában is…”

Az első találkozó


“Az első találkozón olyan pénzügyi modellt mutattak nekem Szabolcsék
(a tulajdonos), ami láttán biztos lettem benne, hogy ingatlan irodát nyitok.
A terveknél fontosabb viszont, hogy a valóság is visszaigazolta őket.

Segíthetünk irodát nyitni?
Töltsd ki jelentkezési lapunkat, vagy kérd mentoraink visszahívását!
Kulcsár Sándor

Bemutatom a társaságunk által kínált befektetési lehetőséget, amely gyors és biztos megtérülést hozhat számodra!

Személyes konzultáción, részletesen vezetlek végig a sikeres irodanyitáshoz kapcsolódó vállalkozás felépítési folyamatain, a partneri együttműködés kölcsönös előnyein. Az ingatlanirodád hivatalos megnyitóeseményét követően sem válnak el útjaink – gyakorlati tapasztalataim (best practice) megosztásával, rendszeres szakmai támogatásommal, együttműködésben dolgozunk azon, hogy befektetésed a leghamarabb megtérüljön!