Segítünk, hogy megnyithasd és nyereségessé tehesd a saját ingatlanirodádat!

Nyitástól az első pluszos hónapig, akár 12 hónap alatt

Segítünk, hogy megnyithasd és nyereségessé tehesd a saját ingatlanirodádat!

Partnereink nem csak azért váltak Openhouse irodatulajdonosokká, mert már az első év végére profitábilisan működhetnek. Nem is csak egyedülálló eszközeink, módszereink és mentor programunk miatt. Sokkal inkább azért, mert ezeket kombinálva mindenki számára értékes márkát teremtünk.

Amennyiben érdekel az irodanyitás lehetősége, töltsd ki a jelentkezési lapot!

Az Openhouse® módszer

Amivel megtanulhatod profitábilisan üzemeltetni a saját ingatlanirodádat.

Egy saját ingatlaniroda megnyitása sorsfordító. Az Openhouse® módszer minden eszközt megad neked, melyekkel akár az első év végére nyereségessé teheted a saját ingatlanirodádat.

Az Openhouse minden partnere számára átfogó vezetői – és onboarding programot biztosít.

Az ingatlanportfólió-építéstől, a vevőszerzésen át, egészen az értékesítés irányítási tevékenységekig segítünk felépíteni az irodád működését. Az ingatlanértékesítők betanításához is megfelelő tudásanyagot biztosítunk. Nemcsak az induláskor, hanem a működés során folyamatosan.

Kétségtelen, hogy a saját irodád zökkenőmentes elindításához szükséged lesz a gyorsan és megbízhatóan alkalmazható iparág-specifikus technológiákhoz. 

Hiszen ezek segítségével megtalálhatod és kezelheted potenciális ügyfeleidet. 

Egyedi fejlesztésű Back Office rendszerünk integrált vállalatirányítási szoftverként működik. Többek között képes kimutatásokat készíteni az irodában dolgozó kollégákról – 9 mérési pontban összegezve, hogyan teljesít az adott kolléga. 

Természetesen az iroda teljesítménye is lekérhető az adatbázisból. A piac alakulása, a kereslet és kínálat aktuális viszonya is nyomon követhető.

Ezenfelül pedig egyedi arculatú anyagokat (pl. névjegykártyát, szórólapot, Facebook-borítóképet) is generálhatsz irodádnak.

Az indulás után sem engedjük el a kezedet. Mentoraink szakmai tanácsokkal és gyakorlati támogatással segítenek neked a vezetői karriered legfontosabb lépéseiben.

Mentoraink végigkövetik az ingatlanirodád fejlődését és személyre szabott, az aktuális üzleti helyzetednek megfelelő tanácsokkal látnak el. Azon dolgoznak, hogy mielőbb elérhesd az üzleti céljaidat.

Az elmúlt 15+ évben számos Openhouse iroda sikeres megnyitásának és üzemeltetésének alapjait raktuk le. Havonta közel 30 000 lakáskereső és 75 000 weboldal-látogató keresi nálunk a választ az igényeire.

Az ügyfélszerzésben neked is tudunk segíteni. Arra is megtanítunk, hogyan tudod proaktívan kiaknázni a piaci lehetőségeket.

Miért legyél Franchise partnerünk?

Legyél egy nyereséges iroda büszke tulajdonosa, nyiss velünk Openhouse ingatlanirodát!
Ingatlan, mint befektetés

Az ingatlan máig az egyik legbiztonságosabb befektetési forma Magyarországon.

Folyamatos szakmai támogatással, növekedjen irodád gyorsan és magabiztosan!
Sokszorosan kipróbált modell

Több mint 15 éves tapasztalatunk  biztosíték a gördülékeny és sikeres irodanyitás menedzselésére.

Csatlakozz most az Openhouse Franchise Hálózathoz jelentős beruházási és pénzügyi könnyítésekkel!
Pályázható pénzügyi segítség az induláshoz

Az anyagi kockázatban is osztozunk veled. Partnerünkként irodanyitási támogatásra pályázhatsz.

Miért érdemes Openhouse ingatlanirodát nyitnod?

  • Pontos pénzügyi tervet adunk az általad kiválasztott területen.
  • Segítünk a marketingben, a HR-ben és az ügyvitelben.
  • Megtanítunk a szakma és a cégvezetés minden aspektusára.
  • Akár 500 000 Ft pénzügyi támogatást adunk a biztos induláshoz.

Akik már Openhouse irodát nyitottak

A miskolci Openhouse iroda tulajdonosa
„1,5 év alatt megtérült”

Szerettem volna belevágni valamilyen gyorsan megtérülő, és nyereséges vállalkozásba. Több ötletem is volt kezdetben, végül az ingatlaniroda nyitása mellett döntöttem. Az első félelmek gyorsan eloszlottak, mára már több száz ingatlan szerepel az iroda portfóliójában!

Visszahívást kérek
Szeretnél bővebb információt kapni az irodanyitás lehetőségéről?
Add meg mobilszámodat, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!

Mentoraink segítenek az elindulás minden lépésében

Kulcsár Sándor

Bemutatom a társaságunk által kínált befektetési lehetőséget, amely gyors és biztos megtérülést hozhat számodra!

Személyes konzultáción, részletesen vezetlek végig a sikeres irodanyitáshoz kapcsolódó vállalkozás felépítési folyamatain, a partneri együttműködés kölcsönös előnyein. Az ingatlanirodád hivatalos megnyitóeseményét követően sem válnak el útjaink – gyakorlati tapasztalataim (best practice) megosztásával, rendszeres szakmai támogatásommal, együttműködésben dolgozunk azon, hogy befektetésed a leghamarabb megtérüljön!

Nagy Péter

Vállalkozásból passzív jövedelem

A célom, hogy úgy tudj 2 hét szabira menni a telefonod nélkül, hogy az irodádban közben mindenki tudja, hogy mit és miért kell csinálnia. Támogatást nyújtok abban, hogy hogyan tudsz “önellátó” irodát létrehozni, lépésről lépésre! Így lehet leendő vállalkozásodból passzív jövedelem!

Negyedévente csak 3 új partnerrel szerződünk!

Mentoraink minden új tagunkat személyesen a teljes szaktudásukkal segítik. Ha valóban le szeretnéd tenni a névjegyedet az ingatlanpiacon, érdemes mielőbb jelentkezni, mert a helyek bármelyik nap betelhetnek.

Milyen lesz az életed Openhouse irodatulajdonosként?

  • 8-10 értékesítővel és igény szerint egy irodavezető kollégával dolgozol együtt.
  • Havonta 100+ elsőlakás-keresőnek, ingatlanbefeketőnek és albérlet keresőnek segítesz megtalálni az ideális megoldást.
  • Pontos pénzügyi terv alapján, kiszámíthatóan vezeted a cégedet.

És ami a legjobb, ilyen és ehhez hasonló visszajelzéseket kapsz majd

Fontos a bizalom

„Kedves, korrekt, vevő centrikus kiszolgálást kaptunk. A bizalom a legfontosabb.”

Minden kérésünket teljesítették

„Készségesek, udvariasak, érdeklődőek, szolgálatkészek voltak még a szabad idejük rovására is. Minden kérésünket teljesítették.”

Megrendelőbarát kiszolgálás

„Tökéletes előkészítő munka után gyors és fantasztikusan profi értékesítés valósult meg. Megrendelőbarát kiszolgálásban volt részünk. Köszönjük!”

Korrekt, gyors ügyintézés

„A korrekt, gyors ügyintézését szeretem az Önök cégében. Minden kérdésünkre, problémánkra választ, megoldást kaptunk eddig.”

Mindenkinek ajánlom

„Maximálisan elégedett vagyok. Kiváló hozzáértés, precíz, fantasztikus kapcsolattartás, kedvesség, odafigyelés mind a vevővel és velem szemben. Mindenkinek ajánlom.”

Visszahívást kérek
Szeretnél bővebb információt kapni az irodanyitás lehetőségéről?
Add meg mobilszámodat, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!
Szeretnék saját ingatlanirodát, de…

Minden vállalkozáshoz kell induló tőke. Egy ingatlaniroda megnyitása átlagosan 4-6 mió Ft. Kezdeti költségeid enyhítésére azonban több mód is adott. Az egyik ezek közül az irodanyitási támogatásunk, melynek keretében akár 500 000 Ft-tal is segítjük az első lépéseidet az ingatlanpiacon.

Mi viszont ismerjük helyetted is. Az elmúlt 15+ évben számos induló ingatlaniroda felett bábáskodtunk. A megszerzett tudást integrációs programunk és folyamatos képzéseink formájában adjuk át neked.

Minden franchise-partnerünkkel – így veled is – egyedi pénzügyi tervet készítünk. Így biztosítva, hogy a befektetésed a legnagyobb eséllyel térüljön meg olyan ütemben és mértékben, ahogyan az igényeidnek és a piaci lehetőségeknek megfelel. 

Mindig van egy első lépés. Ezt sajnos nem tudjuk megspórolni neked. Cserébe viszont jelentősen egyszerűbbé tesszük. Hiszen már a tervezéstől veled vagyunk és számíthatsz 15+ éves tapasztalatunkra.

A személyre szabott üzleti tervednek része lesz a lokációddal kapcsolatos lehetőségek és veszélyforrások feltérképezése. Ha valóban nem éri meg a környékeden irodát nyitni, arra a szakértőnkkel való előzetes tervezés során fény derül majd.

Partnereink számára jogi tanácsadási szolgáltatást is nyújtunk. Így ezzel kapcsolatban sincs ok az aggodalomra.

Ahogy a fentiekben már írtuk, a személyre szabott üzleti terved elkészítésében is segítünk. Ebben mindent részletesen átveszünk az indulástól, a profitábilis működésen át, a kiaknázandó lehetőségekig és a kerülendő veszélyforrásokig.

Szakembereink, tervező csapatunk is segítenek a saját ingatlanirodád kialakításában, hogy az Openhouse arculati előírásainak megfelelve, magas műszaki és esztétikai minőségben nyíljon meg az első irodád.

Visszahívást kérek
Szeretnél bővebb információt kapni az irodanyitás lehetőségéről?
Add meg mobilszámodat, és munkatársunk felveszi veled a kapcsolatot!